Beoordelaar Reparatie

Functieomschrijving

Binnen BuyBay is een afdeling verantwoordelijk voor Reparatie. Dit team bestaat momenteel uit drie personen. Binnen dit team heerst een fijne sfeer en wordt goed met elkaar samengewerkt.

De retourgoederen maken een reis door ons warehouse: van inbound, naar product beoordeling/grading, naar ‘stock’, naar outbound. Op het moment dat de collega’s van mening zijn dat de retourproducten niet direct weer via de online verkoopkanalen kunnen worden aangeboden, komen deze op de Reparatie afdeling. De Beoordelaar Reparatie bepaalt wat er met een product moet gebeuren. Er zijn drie mogelijkheden:

1. De defecte producten worden aan een extern reparatie center aangeboden om te repareren (dit hoef je dus niet zelf te doen).
2. De niet te repareren producten worden aan een andere interne afdeling overgedragen. Deze afdeling zorgt ervoor dat de producten offline weer worden verkocht.
3. De producten kunnen met een kleine ingreep toch snel weer verkoop klaar gemaakt worden.

Als de goederen gerepareerd terug komen, zorg je ervoor dat deze online verkocht kunnen worden. Hiervoor controleer en fotografeer je de goederen, waarna ze in het warehouse geplaatst worden.

In de positie van Beoordelaar Reparatie is het handig en belangrijk dat je begrijpt wat de reis is die de goederen doormaken in het warehouse. En dat je ervoor zorgt dat de producten weer een nieuwe kans krijgen. Hierbij is het belangrijk dat je nauw samenwerkt met de andere afdelingen en veel met elkaar overlegd.

Het aantal te verwerken retourgoederen groeit, waardoor het aantal goederen op de afdelingen Reparatie ook toeneemt. Een snel oordeel klaar hebben, zonder daarbij de kwaliteit te verliezen, is een handige eigenschap om te hebben.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Netjes en nauwkeurig.
 • Betrokken en betrouwbaar.
 • Flexibel, stressbestendig en hands-on.
 • Houdt van afwisselend en fysiek zwaar werk.
 • Rustig, maar communicatief sterk.
 • Zelfstandig, maar werkt ook graag samen om jezelf, collega’s en het bedrijf verder te helpen.
 • Ervaring met productbeoordeling van retouren is een pré.

Je bent beschikbaar van 7:00 uur tot 16:30 uur, voor 40 uur per week.
Salarisindicatie €1777 (21 jaar en ouder)

Waarom BuyBay?

 • De kans om actief bij te dragen aan het oplossen van het grootschalige retour probleem in Europa.
 • Werken in een gedreven en ambitieus team, en gezellige uitjes zoals onze jaarlijkse BuyDay.
 • Om in een omgeving te werken waarin je ideeën snel geïmplementeerd worden en de sfeer goed is.
 • De kans om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Pensioenopbouw bij Brand New Day


De missie van BuyBay
Wij willen met BuyBay het retour probleem echt oplossen en niet verschuiven. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit kan. Wij werken met de hele keten samen om dit te bereiken: merken, fabrikanten, retailers en verkoopplatformen. Daarbij hebben wij één doel: een retourproduct zo snel mogelijk bij een nieuwe eigenaar krijgen zodat deze er veel plezier aan kan beleven. Met een strakke operatie, slimme software en een uitgebreid verkoopnetwerk: open, transparant en no-nonsense.

Bij BuyBay zagen wij niet alleen een gat in de markt van retourproducten. Wij zagen ook het gat in de ozonlaag en zijn daarom vastbesloten om een positieve bijdrage te leveren aan een duurzamere samenleving.


Werken bij BuyBay
Binnen BuyBay hebben wij een jong team, werken wij nauw met elkaar samen en staan wij voor elkaar klaar als het nodig is. Er is sprake van saamhorigheid en er heerst een goede sfeer. Ook wordt er tussen de afdelingen goed gecommuniceerd. Wij zorgen er met z’n allen voor dat de producten op een veilige manier bij de nieuwe eigenaar terecht komen, waarbij we de kwaliteit hoog in het vaandel hebben en dit zo snel mogelijk (productief) willen doen. Dit zijn onze drie belangrijkste KPI’s, waar dagelijks naar wordt gekeken en over wordt gesproken tijdens de stand-ups.

In deze stand-ups wordt eigen inbreng erg gewaardeerd. Wij vinden het fijn en belangrijk dat iedereen zich uit en er naar elkaar wordt geluisterd. Er zijn al veel initiatieven vanuit de medewerkers gekomen die tot grote verbeteringen hebben geleid binnen ons warehouse. Het verder stroomlijnen van processen, van inbound tot outbound, is een belangrijk doel om mee bezig te zijn naast je inhoudelijke taken.

BuyBay is trots op onze medewerkers en wij vinden het dan ook heel belangrijk dat deze trots wordt gevoeld. De passie voor het werken bij BuyBay is bovendien voelbaar bij iedereen die in het warehouse werkt.

De passie, leergierigheid en gedrevenheid zorgen ervoor dat medewerkers zichzelf kunnen ontwikkelen waardoor er mogelijkheden ontstaan voor doorgroei binnen het bedrijf.