Productbeoordelaar (Grader)

Functieomschrijving

Onze missie

Wij willen met BuyBay het retourprobleem echt oplossen en niet verschuiven. Omdat we ervan overtuigd zijn dat dit kan. We werken met de hele keten samen om dit te bereiken: merken, fabrikanten, retailers en verkoopplatformen. Daarbij hebben we één doel: een retourproduct zo snel mogelijk bij een nieuwe eigenaar krijgen zodat deze er veel plezier aan kan beleven. Met een strakke operatie, slimme software en een uitgebreid verkoopnetwerk: open, transparant en no-nonsense.

Bij BuyBay zagen we niet alleen een gat in de markt van retourproducten. We zagen ook het gat in de ozonlaag en zijn daarom vastbesloten om een positieve bijdrage te leveren aan een duurzamere samenleving.

Werken bij BuyBay

Binnen BuyBay hebben wij een jong team, werken wij nauw met elkaar samen en staan wij voor elkaar klaar als het nodig is. Er is sprake van saamhorigheid en er heerst een goede sfeer. Ook wordt er tussen de afdelingen goed gecommuniceerd. Wij zorgen er met z’n allen voor dat de producten op een veilige manier bij de nieuwe eigenaar terecht komen, waarbij we de kwaliteit hoog in het vaandel hebben en dit zo snel mogelijk (productief) willen doen. Dit zijn onze drie belangrijkste KPI’s, waar dagelijks naar wordt gekeken en over wordt gesproken tijdens de stand-ups.

In deze stand-ups wordt eigen inbreng erg gewaardeerd. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich uit en er naar elkaar wordt geluisterd. Er zijn al veel initiatieven vanuit de medewerkers gekomen die tot grote verbeteringen hebben geleid binnen ons warehouse. Het verder stroomlijnen van processen, van inbound tot outbound, is een belangrijk doel om mee bezig te zijn naast je inhoudelijke taken.

BuyBay is trots op z'n medewerkers en wij vinden het dan ook heel belangrijk dat deze trots wordt gevoeld. De passie voor het werken bij BuyBay is bovendien voelbaar bij iedereen die in het warehouse werkt.

De passie, leergierigheid en gedrevenheid zorgen ervoor dat medewerkers zichzelf kunnen ontwikkelen waardoor er mogelijkheden ontstaan voor doorgroei binnen BuyBay.

Door onze snelle groei is er binnen ons team in Wijchen ruimte ontstaan voor een Productbeoordelaar (‘Grader’).

Positie

De Productbeoordelaar kijkt de binnenkomende retourgoederen na. De diversiteit van de producten is enorm. Jij zult deze producten nakijken en zowel visueel als functioneel beoordelen aan de hand van de BuyBay richtlijnen. Vervolgens fotografeer en beschrijf je het product. Na dit proces komen de door jou beoordeelde producten in het magazijn (op stock) te liggen en komen ze via verschillende online kanalen bij de consument terecht voor een tweede leven. 


   Vereisten

   Wie ben jij?

   • Netjes en nauwkeurig.
   • Betrokken en betrouwbaar.
   • Flexibel, stressbestendig en hands-on.
   • Houdt van afwisselend en fysiek werk.
   • Zelfstandig, maar werkt ook graag samen om jezelf, collega’s en het bedrijf verder te helpen. 

   Je bent beschikbaar van 7:00 uur tot 16:30 uur, voor 32 a 40 uur per week.
   Salarisindicatie €1777 (21 jaar en ouder)


   Waarom BuyBay?

   • De kans om actief bij te dragen aan het oplossen van het grootschalige retourprobleem in Europa.
   • Werken in een gedreven en ambitieus team, en gezellige uitjes zoals onze jaarlijkse BuyDay.
   • Om in een omgeving te werken waarin je ideeën snel geïmplementeerd worden en de sfeer goed is. 
   • De kans om jezelf verder te ontwikkelen.
   • Pensioenopbouw bij Brand New Day.